Mijn zondagochtend begon met een hot fusion les bij Equal Yoga in Amsterdam Oost. Dit is een les die ik er nu het liefste elke week in wil houden. Wat een mooie locatie: schoon, ruim, leuke mensen en er hing een onwijs fijne energie! Super blij dat deze locatie is aangesloten bij OneFit.

equal

Normaal ben ik niet zo’n held die overal in haar eentje naar binnen durft, maar aangezien deze les op zondag ochtend om 9:00 uur begon was het niet anders. De meeste vriendinnen lagen nog lekker te slapen.. of waren al druk met de kids. Dus echt een uurtje voor en met mezelf.

Ik houd van hot yoga of hot fusion in dit geval: de warmte, het zweten, de oefeningen, een uur waar je aan niks anders kan denken dan ‘ik moet blijven ademen en in de juiste houding blijven’. Het was best weer een poos geleden dat ik een hot yoga les had gevolgd omdat ik niet echt een locatie kon vinden waar ik mij prettig voelde. Ik vind de sfeer erg belangrijk en dat er een teacher is die de les goed kan begeleiden.

Bij Equal Yoga stap je binnen en je voelt meteen dat het een fijne studio is, misschien alleen al door hoe het eruit ziet. Zelf had ik geen eigen handdoek en water meegenomen, maar deze kun je aan de balie kopen. Kosten zijn €2,- voor een handdoek en €1,50 voor een watertje (die je echt meer dan nodig zult hebben). Ook de kleedkamers zien er tof uit, je spullen kun je in een kluisje stoppen en na de les is er de mogelijkheid om te douchen.

De hot fusion les is echt een aanrader voor zowel beginners als gevorderden, het is een full-body workout met ‘klassieke’ hot yoga poses afgewisseld met vinyasa flow. Naast de hot fusion les kan je hier ook een core flow of een core power les volgen. Iets wat ik zeker nog ga doen!

Ik ben Laura Disco, 30 jaar, happy in love en woon in Amsterdam en werk bij het fashion, beauty & lifestyle PR bureau So PR. Al mijn hele leven houd ik van sporten, als jong meisje heb ik taekwondo beoefent op hoog niveau en sinds ik 10 jaar geleden naar Amsterdam kwam, altijd op zoek geweest naar iets dat bij me past. Fitnessen, hardlopen, lesjes in de sportschool, alles ging op een gegeven moment vervelen. Voor mij is Onefit dé uitkomst, omdat ik mijn eigen ‘sport-week’ in kan plannen met de lessen waar ik behoefte aan heb. Van boksen, bodypumpen tot hot yoga, maar ook het ontdekken van ‘nieuwe’ sporten begin ik steeds leuker te vinden.

Tags: