Yes, het is me gelukt! Ik begin eindelijk een goed ritme te krijgen in mijn wekelijkse sportlessen. Eentje daarvan is op zaterdagochtend 9:00uur (ja, ik weet het, het is erg fanatiek op zaterdagochtend) bodypumpen bij Spa Zuiver.

Image-1

Ik vind bodypumpen een heerlijke les om mijn lichaam te trainen en probeer elke week iets zwaardere gewichten te gebruiken, waardoor er ook echt resultaten zichtbaar gaan worden…hoop ik.

Mocht je van bodypumpen houden, raad ik je zeker aan deze les een keer bij Spa Zuiver uit te proberen. Bij binnenkomst moet je je melden aan de balie en krijg je een bandje mee, waarmee je later de sportruimte in komt. De kleedkamers zijn erg schoon en ruim, wel belangrijk om je eigen slotje voor je kluisje mee te nemen!

De bodypump les vindt plaats in grote ruimte, met een podium waar de instructeur staat en de spiegel aan de zijkant. Die grote ruimte is echt heel fijn, ik heb genoeg lessen meegemaakt (bij andere sportscholen), die zo vol waren, dat elke pas naar achteren al te veel was.  Tijdens deze les heb je hier helemaal geen last van, dus je hebt geen excuus meer om die lunges toch maar te laten.

Daarnaast is de instructeur dedicated, doet de hele les mee en legt je ondertussen uit wat je aan het doen bent en hoe je deze techniek kunt verbeteren. Altijd fijn!

Ja, zoals jullie hebben kunnen lezen, ben ik fan van Spa Zuiver en bodypumpen!

Een vriendin vertelde me trouwens laatst dat zij 12,5kg aan beide kanten heeft op haar stang tijdens de squat track. Ik zeg: “a perfect goal to reach!

Ik ben Laura Disco, 30 jaar, happy in love en woon in Amsterdam en werk bij het fashion, beauty & lifestyle PR bureau So PR. Al mijn hele leven houd ik van sporten, als jong meisje heb ik taekwondo beoefent op hoog niveau en sinds ik 10 jaar geleden naar Amsterdam kwam, altijd op zoek geweest naar iets dat bij me past. Fitnessen, hardlopen, lesjes in de sportschool, alles ging op een gegeven moment vervelen. Voor mij is Onefit dé uitkomst, omdat ik mijn eigen ‘sport-week’ in kan plannen met de lessen waar ik behoefte aan heb. Van boksen, bodypumpen tot hot yoga, maar ook het ontdekken van ‘nieuwe’ sporten begin ik steeds leuker te vinden.

 

Tags: