Sporten is echt een onderdeel van mijn leven, ik zou niet zonder kunnen! Bewegen is voor mij een vorm van meditatie. Het is een heerlijk moment voor mezelf om écht even in het nu te zijn, te focussen en te werken aan mijn (lichamelijke) welzijn. In het dagelijks leven ben ik actief in het promoten van een plantaardige, duurzame en bewuste levensstijl via Go with the Glow. Sport, yoga en meditatie zijn daarom niet weg te denken uit mijn agenda. Ik plan dit bewust in mijn agenda zodat ik daar rekening mee kan houden bij het maken van mijn weekplanning. Op deze manier kan ik geen excuses verzinnen als ‘ik heb geen tijd’, want tijd kun je maken. Het is een kwestie van agenda management!

Persoonlijk vind ik het heel fijn om alleen te sporten. Maar uiteraard is het ook een hele leuke activiteit om te delen met mijn zusje of een vriendin. Dat vind ik zo leuk aan OneFit; ik kan mijn vrienden uitnodigen voor een les. Het keuzepakket is zó breed dat ik heel vaak niet kan kiezen! Hierbij deel ik een aantal van mijn favoriete locaties met jullie:

isabelle_bluebirds

Superles @ Bluebirds Yoga in Amsterdam
Bluebirds is een heel warm nest in Amsterdam Oost waar ik graag kom. In de zogenaamde Superles doe je zowel een HIIT workout, yoga en maditatie in één les! Heerlijk om de week mee te beginnen.

isabella_yay

Vinyasa Flow @ Yay Health Store & More in Amsterdam
Bij Yay kom ik heel graag om een les Vinyasa Flow te volgen en om daarna een heerlijke raw vegan ontbijt te bestellen in hun health café. Na zo’n ochtend voel ik me helemaal uitgebalanceerd en kan ik met een positieve mind mijn dag tegemoet.

Processed with VSCO with 1 preset

Aerial yoga @ Thrive Yoga in Amsterdam
Aerial yoga is misschien wel de leukste vorm van yoga! Je maakt gebruikt van een doek dat aan het plafond is bevestigd. Je kunt hierin hangen, liggen, schommelen en ondersteboven hangen. Heerlijk en speels! Het geeft een gevoel van vrijheid omdat je letterlijk in de lucht zweeft en je je moet overgeven aan het doek. Een fijne variatie op mijn yoga lessen.

isabelle_studio191_02

Barre @ Studio191 in Amsterdam 
Ballet is altijd een onderdeel geweest van mijn jeugd. Ik zat als kind op balletles en toen ik daarna ging kunstschaatsen deed ik er nog steeds ballet oefeningen naast voor de sierlijkheid en motoriek die bij kunstschaatsen ook een vereiste zijn. Het is jammer dat ballet uit mijn leven verdween toen ik stopte met kunstschaatsen op mijn 16e. Toen ik de Barre les in het aanbod zag staan heb ik deze meteen uitgeprobeerd, en het is zó leuk! Ballet is op deze manier weer terug gekomen in mijn leven maar dan in de vorm van een workout.

unspecified

Fitness @ Spa Zuiver in Amsterdam
Ik vind het heerlijk om alleen te werk te gaan in het krachthonk en een uur te fitnessen met gewichten. Bij Fitness Zuiver is alle apparatuur aanwezig en loopt er altijd iemand rond die je vragen kunt stellen over je techniek. Daarna ga ik lekker het stoombad in, neem ik een duik in het koude dompelbad en voel ik me als herboren.

foto-28-10-16-14-01-33

Tula yoga @ Hotel Droog in Amsterdam
Yoga’en op de leukste design hotspot van Amsterdam! Voor mijn werk kom ik graag inspiratie op doen bij Hotel Droog. Nu kan ik daar dus ook via yogastudio Tula een lesje pakken en achteraf in het mooie café van het hotel een soya latte drinken. Win-win!

Volg Isabella haar positieve energie via haar persoonlijke Instagram maar natuurlijk ook Go with the Glow via Instagram en Facebook voor een kleurrijke vegan lifystyle!

Tags: